Friday, April 3, 2009

CERAMAH NIE BIKIN SAKIT GASTRIK.....kate m

wah.............ni yang paling mantap......
sume sakit ati pasal program ni.. napa tak terus terang je kan..
sibuk-sibuk nak gunakan orang lain untuk mencapai matlamat.. dalam memo tulis benda lain tapi maksud sebenar lain....ape ni.....ape ni...(ayat emosi)
kah..kah..kah...
tu la masa dulu dok hentam orang... sume yang orang buat tak kene... buruk je kat pandangan mata si dia tu.....
sekarang ni macam mana... rasain luuuuuu...........................
bukan pak cik ni pendendam tapi buat tu biarlah telus.......
jangan nak buat ikut suka lutut, siku dan bulu roma diorang..... kami sume pun sibuk jugak ni....
dulu masa buat program dia asyik dok ngata pengurusan je.. itu tak betul... ini kurang... itu tak hebat......so sekarang macam mana....
malas lah pak cik nak layan...
sampai je dewan pagi ni pak cik daftar....pastu masuk dewan dengar ceramah .. slot pertama best la sebab pasal dadah... siap ada video...... pastu terdetik la hati pak cik nak baca buku program diorang... baca je pengenalan terus pak cik naik marah....apa lagi tak sampai 20 minit pun pak cik kat sana terus pak cik blah....hampeh betullllll....

8 comments:

Carmelliny said...

psl apa jg smpai panas kamu time cramah tu?kami pompuan smua masih tdo..haha..

pink.ribbon said...

Apa yg ditulis dlm pgenalan tu?

Kelapa...Pecah said...

Dalam pengenalan ada tulis.... ceramah ini adalah tugasan untuk pelajar pasca siswazah UNISEL...bagi membolehkan dapat master............so ape kes paksa2 orang sampai kat asrama suruh pergi...aku ni bukan student unisel.. im OUM...kkkkk dalam memo tulis lain padahal hakikatnya lain... melampau... mempergunakan aku untuk kepentingan korang tanpa kerelaan....ape kesssssss....

ruffey said...

hakk hakk. tu la, kalo kat msia, mesti benda2 ceramah ni kena paksa wajib apa benda tah kan?

sampai kalo yg dok kolej kediaman tu, dpt kredit kalo gi ceramah, so next sem leh stay kolej lg. heheh

tp kat indon ni, tak da nya nak wajib.

biasa je sini kalau ada aktiviti/program/ceramah,

ajk ramai dari hadirin. heheheh

Mohd Firdaus HAS said...

amboi, amboi, amboi pak cik....

Minggu ni semua datang haid ke?...macam dah nak perang je ceritanye.
Baca blog korang mcm kempen pilihanraya la pulak. Ada bule berbalas-balas pantun gitew.
Apa citernyer tu?....macam best je isu korang ni. Hiduppppp bang Zafran...opppps

Mohd Firdaus HAS said...

AMBOIIIII,AMBOIIIII,AMBOI

DATANG JE BILA-BILA...SEDIA MENANTI DENGAN HATI YANG TERBUKA. jANGAN BUAT KEZUTAN PULAK.
ELOKLER...SEMPENA JUMAAT BAIK (GUD FRIDAY) NI DATANG LER BERZIARAH.
JGN LUPA BWA BUAH HATI KORANG SKALI...ABG HM TU......

ruffey said...

update laa

Mohd Firdaus HAS said...

Amboiiiiiiiiiiiii...soalan maut nampak!!!!!!!

Dua-dua idaman kalbu. Tapi yang ala2 mat Bangla tu dah berpunya katenyerrrr. So tak kuasa nak bermadu.

Tapi yang sorang..ala2 mat Nepal tu ...katanyer single lagi.

Masih tengah buat pertimbangan...mana satu pilihan terbaik....


Yang Adooooo!!!!