Sunday, February 14, 2010

Dunia Baru....

Salam buat semua yang masih bersama blog pak cik ni ha....
maaf la sebab lama betul tak up date blog ni....
sekarang pakcik tengah menstabilkan diri dengan suasana dan budaya kerja yang baru.
Dah MAsuk dunia kerja banyak mas aoakcik terluang dengan kerja yang berlambak di sekolah.. nasib baik la pakcik ni jenis bukan buat kerja last minit...everything on schedule ....ISO katakan...
hahaahah...buat pengetahuan semua pak cik x bergaji lagi so.. tak leh la nak belanja korang.. kalau yang nak mintak ngan Kak VUjie, Abg Musa ataupun So Combi...wakaka...diorang semua dah bergaji....ahahah

tak tau la bile dapat tapi pak cik berdoa agar gaji masuk cepat sebab sekarang ni tgh tenat ni.....
buat korang yang masih kat maktab tu.. simpan la elaun tu buat persediaan posting...banyak kos nak pakai tau......sewa umah, bil, transport dan makan serta lain-lain (macam dalam bil la plak kan)ahhahahaha...semua pakai duit tau...
buat member semua selamat menjadi gutu..opsss bukan.. menjadi guru...
pak cik doakan korang berjaya dunia akhirat.......heheeh....

Perjalanan Hidup Hidup pakcik dalam dunia kerjaya ni baru nak bermula ....
korang doakanlah pak cik ye....
hmm baru datang sini pak cik dah dapat kawan baru...
pakcik berterima kasih la dengan dia bebanyak sebab banyak tolong pak cik..(pak cik pun banyak tolong dia tau)...heheh.. dia carikan pak cik rumah sewa dan kemudahan.. cuma buat 3 bulan ni pak cik kena berjimat betul...gaji lum masuk...heheheheheh....

korang yang nak datang labuan tu hello2 la.. boleh pak cik bawak jalan2... tak pun boleh belanja makan...hehehehhe(tapi lepas dapat gaji la...ahahaha)

k lah sampai di sini je arr.. nanti pakcik up date lagi...wakakaka....sekarang sibuk ngan hari sukan sbb pakcik ni SU sukan...so banyak la kerja ...wakaka.. k . doakan pak cik ye....


4 comments:

Carmelliny said...

tahniah cikgu..hehe..
x pa..x lama lgi tu kamu dpt gaji..

Kelapa...Pecah said...

heheheh..hope so....dah sengkek betul dah ni....hehehe

fayneez said...

hehe..blnj kmi ah bla da dpt gaji..hihi

::CuLan:: said...

endak pa... dekat2 uda mo habis bulan 2...