Sunday, February 8, 2009

Oh Malam Yang Malang Tapi LawaK....


Ni teman nak bagi tau kome tentang malam "dinner yang nak sambut orang datang ni"...
hebat jugak malam tu tapi lawak abis sebab semua yang hadir tu kaki lawak (pelajar je ye.. yang lain tak masuk list)...
ni nk story kat korang pasal malam tu.. aku ni mati2 bersiap habis sebab ingatkan majlis tu teramatlah formal tapi tetibe aku tergelak sorang-sorang sebab sekali cik nak tanya kelas OUM ni penyabut tetamu ke.....apa lagi aku tgk muka VUjie tu terus aku gelak...ahahahahahahahahah..
tak sangka ko kene panggil penyambut tetamu plak......
ape lagi dengan selamba badak kiterang jawab "kami ni JPP...(sedara SPP untuk LLC je) ahahaaha...
terus aku cabut masuk dalam dewan...
ni lagi lawak... tengah majlis rancak onn tetiba black out....NAH... apa lagi yang gelap tu nampak biji mata ngan lubang hidung je....
tapi mata kiterang tibe2 tertumpu kat MAdam K...fuyoooo macam Puteri Santubung dan Puteri Sajinjang (IPTAR masa perkhemahan UBF)...............ahahahhahahahaah mantop kate samsul (ghau-ghau bau dia)...
ahahahahah
bukan sekali black out tapi dua kali......
yang paling best tu teka-teki yang diutarakan pasal apa beza lampu rumah ngan lampu stadium...ahkakakakak...nk terguling2 aku kat sana dengar jawapan Vujie ngan Sanimah.....
tapi yang paling Best jawapan yang diberikan oleh Sir S.....semua orang ketawa berabis ni..
ahahahahhahaha..ada2 je idea diorang ni kan.....
anyway aku enjoy join that dinner sbb bleh tengok macam2 jenis orang...
anyway buat Vujie, Pak Cik Epi N Sanimah Korang Memang Mantap Kalau Bab Makan NI ...ahaha

3 comments:

Shima said...

Kesiannya black out dua kali.Jadi apalah beza lampu rumah ma lampu stadium?

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

shima, jgn tanya jwpn d sini. bahaya. hahaha..
sila tanya jwpn scra direct d kls. kah3..

tu la psl.. sda la heels aku vogue gila tym tu, blh pula dia sgka penyambut ttamu.
sbnrnya aku la yg dsambut tu tau x?? haha...

Feefay said...

haha..lubang idung ko kaler putih ka?klo mata sy blh trima lg..
uii, sy add ko d blog sy k..