Monday, March 2, 2009

Bestday Aku Becoming Soon Arrrr




HAIIIIIII.. gosip2 gak ... tp korang jangan lupe plak birthday pakcik bulan ni..16 March ..tauuuuuuuuuuuuuuuu
sedar.. tak sedar dah makin tua pakcik ni ye tp pakcik belum puas lagi....ada urusan yang belum pakcik selesaikan ........ada hajat yang belum kesampaian dan ada impian yang belum tercapai.... korang doakan lah aku ........ye... buat MAMA dan ABAH ...time kasih sbb lahirkan aku ke dunia dan beri aku didikan yang sempurna walaupun kita bukan orang senang..............I LOVE U BOTH>>>>TILL IM DIED......
buat semua kekawan yang sokong aku time kasih ...HAnya Tuhan Yang BOleh Balas Budi Baik KOrang..................

6 comments:

Feefay said...

hepi bestday..berapa tua da ko ni ah?hehe..semoga impian tercapai, pjg umur, kaya rezeki..

Kelapa...Pecah said...

time kasih Sedari FEefay.......pak cik ni tua luaran je tapi jiwa sentiasa muda tauuuuuuu
ahahaha.. ucapan mu itu ku kenang hingga ke lubang kuborrrrr

*AURA'VON'N* said...

waaaaaa....tetambah lah umur kiranya ne yeerrr abang seli...pa2x pun hapi B'Day.....

'lahirkan suatu yang luar biasa dalam kehidupan'...

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

kalau ada cheesecake baru aku wish befday ko. haha.

~ComeLan~ said...

Waaa... makin tua pak seli kita ne yaa... epi Birthday ya... (biar awal ucam, jan lambat udah)...hehehe...
Hajat belum tercapai tu termasuk hajat nak nik pelamin ke tu... hehehheee...

Musafarudin said...

Huh bahaya jgak pakcik ni rupanya. Tua d luar muda di dalam hahahaha. Apa2 pun semoga pakcik terus bersinar ceria, terhindar dr gelap gelita, gagah menempuhi pancaroba, teguh memegang janji setia, terus diredahi Allah hendaknya......