Tuesday, March 10, 2009

le tour de sarawak....wah seronok amat







Wah pegi serawak ari tu aku memang exited gile....sampai sanggup aku tido kat airport.. tak pernah dalam sejarah hidup aku tido kat airport tau....aku ni tak banyak kerenah .. walaupun aku tak bape suke tido do airport tapi seronok plak tengok semua keng kawan yang lain pun tido kat sane ....so walaupun penat tapi oklah... ahahahha.. yang bestnye pagi2 bute semua orang dah bangun n siap mandi dekat restroom airport..ahaha tak pernah di buat orang.......tp budak kelas pakcik buat tau..ahahaha.. (mantap gia)... yang paling kelakar tu pak cik tgk orang irish sengal tido kat kaki lima.. ahahah dah macam om dah....kah..kah..kah.. satu lagi bende menarik...korang pernah tengok tak orang iron baju kat airport... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ni yang paling best sebab minah2 kat kelas pakcik dengan muka selamba iron baju kat situ...LUCU..(macam kat umah dah) ahahaha.. tgh pakcik dok borak (baik punye) dengan KAKA tetibe je abang POlis yNAg Gebu tu datang....dia tanye soklan macam2...(macam CSI la Plak)... n baru je dia nak Chow dia pusing belakng balik n bagi tau kami.... borak pelahan sikit ye......pak cik ni tahan je nak ketawa...(die jeles sebb tak leh join kiterang bergosip sebab dia on duty)ahahahahah kat serawak tu pakcik round sakan sampai kaki pakcik bengkak n sakit2... jalan2 punye pasal la...tapi truely pakcik cakap pg serawak tu cukup menyeronokkan.......sampai ke sempadan indon pakcik pg tau...tapi yang penting kajian pakcik tetap on.. asalkan ada bahan atau corak je depan mata terus pakcik ambik sampel n tanya orang terdekat pasal corak tu...MANTAP KAN.....jangan jeles ye... dah 4 hari kat sana macam2 la pakcik buat tapi Pakcik ucapkan bebanyak TIme kasih bUat IPTAR N IPBL sebab menaja penginapan kami.. korang memang best la...ni gosip Panas Gak NI.. masa dalam Flight on Da way balik KK cuaca tak bagus.. flight bergegar gile sehingga seram bulu roma dan macam2 la dalam pkirn pakcik ni...(PEngalaman lalu Buat Pakcik Fobiia Kalo Flight bergegar takut AIR POCKET...tapi ada sorang minah tu lagi mantap... siap berteriak lagi dalam FLight sbb dia takut... SAPA TU ARRRRR...sama2 Kita Cari..ahahahahaahha.....

2 comments:

pika da polka said...

huhuhuhu
lawatan yg mantap
tp
malangnya ipks leh plak support rm60

llalalalalala

Kelapa...Pecah said...

ahahahahah.. biasalah.. muka rezeki katakan..
kalau kita berhati mulia dan niat kita baik tentu apa yang di buat adalah mudah dan medapat sokongand ari semua pihak... so korang jangan lah jeles plak k..bak kata x tutor aku suci fikiran, suci perkatan dan suci perbuatan ...ahahahahaah
suci2 kanlah dirimu ..ahahahaahahaha