Tuesday, March 31, 2009

Earth Hour..... Saving Energy dan Pakage Black Out


Ha........................... selamat kembali ke ruangan Sok sek2.......... ha pak cik mintak maap leee pada sume sebab lama dah tak update blog ni... maklumlah busy..... ni nak story kat korang ni pasal program best earth hour ni... hari tu bukan main lagi kelas pakcik... dengan semangat berkobar, berkibar dan sebagainya nk celebrate earth Hour campaign ni.. samapai pg buat Banner, buat program siap...........(credit untuk laki orang sedare Zafran and the geng) sebab berusaha untuk buat program ni.... mula2 pak cik nak celebrate kat keningau je sebab nak tengok macam mana warga IPKS n Penduduk keningau hargai kempen murni ni tapi last2 minit pak cinye nye BRO tepon suruh balik la plak kat KK sebab ada Majlis Penting.........(ahaha.....cuba teka)...... PK nye PK pak cik balik la KK.. apo leh BUat... Nasib Badan.. so pakcik Call La Kawan Kat KK (Mamat Jepun tu) tanya kalau dia free tak malam tu..... leh jooin earth hour kat KK... berusahalah pakcik cari vanue yang celebrate benda tu.... so sampai kat KK pakcik mandi and kuar balik jam 7.45 mlm...pg dekat Water front KK.. ada satu outdoor restaurant kat sane.. so kami ramai2 la pg sane and duduk lepak ngan other tourist dari pelbagai negara semata2 nk tengok earth HOur... tgk memang manarik and romantik la sbb kami celebrate ngan candlelight siap.... best... tak terkira lah.. banyak persembahan orang puteh kat sana.. depa main muzik n nyanyi walau suara tak sedap ponnnnnn..... sampai jam 9.30 diorang turn on the light...terus semua tepuk tangan n celebrate.... best.. macam kat Vegas plak....(vegas ke).. yang pak cik tau kat keningau pun bukan main hebat gak.. sume orang tutup lampu.....(kalau tak tutup kena pelangkung ngan Pak cik MUsa) ahahahaha.........baru korang tau penangan dia...kui...kui.. sampai sume orang tutup lampu dari pensyarah sampai ke staff... sume off.... yang best nye lepas earth hour tamat terus black out...ahahahahahaha sampai pagi.... so sume kene tidur awal.....(HAHAHAHA NI BARU EARTH HOUR) KUII..KUI..KUI.. ANYWAY THANKS TO YOU ALL GUYS SEBAB SUPPORT CAMPAIGN NI... KALAU BUKAN KITE SAPA LAGI KAN.. tak kan nak suruh joyah timur leste nak join kot......ahahah...credit untuk you all..........................

save our world to the next generation

1 comment:

~ComeLan~ said...

ya ya...
saya turuk meyokong earth hour..
tuk off light..
tapi tak sokong kempen jimat air...
lalalaa...