Tuesday, March 17, 2009

Wah Bestnye MIri.....









alhamdulillah pakcik selamat sampai ke Miri Sarawak n Selamat balik Ke Sabah...
ha... ni nak bagi tau korang pasal Miri.. bestla sesangat2 best pakcik rasa kat sana.. Thanks Kat Pakcik Hamim N Family Sebab Jadi Host pakcik kat sane...
mula2 memang rasa agak janggal la sebab pak cik ni tak bape paham bahasa BRunei ni..ammm
lame2 paham la pakcik.. sikit2 pakcik sebut auk... pastu nyaman... bak kate orang tu nyaman amatlah ...ahahahahahah
kat sane tu macam2 pakcik buat... tapi greeting untuk bapak hamim N his mother la.... very2 kind....
pakcik rase macam dok kat rumah sendiri plak...
ahahah.. hari pertama pg jalan2 tp sebelum tu hamim n his family bawak pakcik tengok orang kawin..(hahah BUkan Aku yang Kawin TAu).. Harap maklum...

wah memang pelik dan menarik la majlis kawin tu......sesuatu yang baru pak cik temui kat sarawak ni....hari kedua kami pegi jalan2.. hari ketiga kami pergi gua niah...
wah best gile tempat tu...macam ada kat lost world....sungguh menakjubkan ciptaan tuhan...
ni yang menarik tu masa pakcik balik ada pramugara tu demo cara pakai life jacket... masa tengah dia bagi tau tentang wisel yang ada pada life jacket tu dia pergi tiup....
apa lagi ketawalah pakcik... sepanjang hidup pakcik naik flight tu kan tak pernah pramugara atau pramugari tiup wisel life jaket tu masa buat demo....n yang menariknya semua attendent flight adalah lelaki (TUa) kecuali ada lah sorang minah jelitawan (sikit je)...ahahahah memang best lah pg MIri tu...
time kasih daun keladi untuk host pak cik kat sarawak tu... mudah2 an korang dilindungi Allah s.w.t dan di murahkan rezeki.....amin...

2 comments:

pink.ribbon said...

Ui..dah pergi gua niah!!ada la ko jumpa daracula?hik3

masferr_dinslacck said...

ui ye, baru ak mo kirim ko kek lapis ko sda balik. chessnut btul ko